Kimberly2019-10-18T09:03:45+01:00

Kimberly -Hair & Make-up Artist-

Woonplaats: Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

Werkgebied: Heel Nederland

Als allround freelance Make up artist werk ik als visagiste & haarstyliste vanuit Bergen op Zoom. Ik ben werkzaam door heel het land en verzorg met liefde ook jouw Bruidsmake-up en Bruidskapsel. 

 Mijn werk is te omschrijven als flawless skin, glamour, naturel, glansjes op de juiste plaatsen, bronzed skin, sprekende ogen. Van glamour kapsel tot nonchalante beachy kapsels. Met een juist aangebrachte make up benadruk ik sterke en mooie punten van het gezicht. Door het kiezen van juiste kleuren en technieken creëer ik een passende look.

Ik vind het belangrijk dat jij als bruid je op zijn allermooist voelt zodat je de hele dag zult uitstralen. Een make up moet er niet alleen mooi en fris uitzien maar moet ook fijn aanvoelen. De combinatie van een prachtige bruidsmake up en bruidskapsel zal ervoor zorgen dat je zult shinen op de trouwdag!

Leuk om te weten; in 2015 ben ik als 3e geëindigd op de Internationale make up Kampioenschappen in Düsseldorf met het thema “Bridal”! Hierbij werd vooral gelet op techniek, hygiëne, clean en naturel werken.

0
Aantal bruidjes per jaar
0
Aantal haarspeldjes per jaar
0
Aantal km’s onderweg per jaar
0
Aantal bussen haarlak per jaar

“The best memories are priceless” 

Bruidskapsel óf Bruidsmake-up incl. try out

250
 • Inclusief alle materialen
 • inclusief proefsessie in mijn salon in Rijswijk
 • Proefsessie van +/- 2 uur
 • 10% korting op al onze haaraccessoires uit de webshop
 • 100 % tevredenheidsgarantie

Bruidskapsel & Bruidsmake-up incl. try out

450
 • Inclusief alle materialen
 • inclusief proefsessie in mijn salon in Rijswijk
 • Proefsessie van +/- 3 uur
 • 100 % tevredenheidsgarantie
 • 10% korting op al onze haaraccessoires uit de webshop

Bruidskapsel & Bruidsmake-up zonder try out

250
 • Inclusief alle materialen
 • 100 % tevredenheidsgarantie
 • 10% korting op al onze haaraccessoires uit de webshop
 • inclusief materiaal kosten, wimpers, spelden, product etc.
 • exclusief reiskosten & evt parking kosten vanaf 4611KR Bergen op Zoom
 • De reiskosten van de eerste 20 km zijn voor mijn eigen rekening

SAVE MY DATE

Heb je een vraag of wil je mij als styliste boeken? Stuur me dan een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!