Anouk2019-10-18T08:59:26+01:00

Anouk – Hair & Make-up Artist-

Woonplaats: Delft (Zuid-Holland)

Werkgebied: Heel Nederland

Gefeliciteerd! Jij gaat trouwen! Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je trouwdag. Heb jij al je droomjurk en ben jij op zoek naar het perfecte kapsel met de meest prachtige make-up? Als professioneel haarstylist en make-up artiest kan ik datgene creëren waar jij naar op zoek bent. Heb je al zoveel magazines en plaatjes bekeken dat je het echt niet meer weet? Of draag je zelf nooit make-up maar wil je toch dat extra hebben op je bruiloft? Allemaal vragen waarbij ik je kan helpen. Samen plannen we een moment in waarin we uitzoeken wat jouw perfecte look is voor jouw droombruiloft. Wil je weten of ik beschikbaar ben voor jouw trouwdag? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Ik hoop je gauw te zien!

0
Aantal bruidjes per jaar
0
Aantal haarspeldjes per jaar
0
Aantal km’s onderweg per jaar
0
Aantal bussen haarlak per jaar

”Anouk is een onwijs lieve en fijne visagist (en haarstylist)! Het contact verliep soepel en vertrouwd vanaf het begin. Ze luistert goed naar je wensen en heeft goed inzicht in wat bij jou past. Mijn make-up zag er prachtig uit en heeft mijn bruiloft (met 39°C) overleefd. Nogmaals bedankt Anouk!”

Manon

”Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Anouk. Bij de proefsessie begreep ze meteen wat ik wilde. Mijn haar en make up zagen er prachtig uit en het bleef de hele dag en avond mooi zitten. Super blij mee!”

Patty

”Flexibel, gezellig, en niet onbelangrijk: heel kundig! Haar en make-up waren fantastisch gedaan door Anouk op een zeer ontspannen wijze waardoor de dag heel relaxed begon. Een aanrader voor iedereen die er op een natuurlijke manier mooi uit wil zien op haar trouwdag en het nog gezellig wil hebben ook. Bedankt Anouk!

Saskia

”Anouk heeft mijn make-up en bruidskapsel verzorgd. Bij de proefsessie voelde ik me al gelijk helemaal mijn gemak bij haar, iets wat ik erg belangrijk vind voor de grote dag. Wij waren super tevreden met het resultaat en ik heb veel complimenten erover gehad. Mede dankzij Anouk een topdag gehad! Zeker een aanrader!

Natascha

”Ik kan Anouk aan iedereen aanraden! Ze is erg goed in haar vak en ik was heel erg tevreden over mijn haar en make-up (dat de hele dag en avond goed bleef zitten). Daarnaast is ze ook gewoon heel gezellig, waardoor je je trouwdag ontspannen en met een glimlach begint.

Ellen, Your Content Goes Here

”Anouk is geweldig! Ze maakt je de mooiste versie van jezelf. Op de dag zelf neemt ze alle spanning automatisch weg, zodat je heerlijk ontspannen aan de dag kan beginnen!

Sietske, Your Content Goes Here

“The best memories are priceless” 

BRUIDSARRANGEMENT COMPLEET

447
 • Inclusief alle materialen
 • inclusief proefsessie in mijn salon in Rijswijk
 • Proefsessie van +/- 3 uur
 • Wenkbrauwen epileren
 • 10% korting op al onze haaraccessoires uit de webshop
 • 100 % tevredenheidsgarantie
 • Mini haarlak voor op de grote dag

BRUIDSARRANGEMENT LUXE

497
 • Inclusief alle materialen
 • inclusief proefsessie in mijn salon in Rijswijk
 • Proefsessie van +/- 3 uur
 • Wenkbrauwen epileren
 • Mini haarlak voor op de grote dag
 • Luxe compact poeder
 • Luxe lipstick
 • 100 % tevredenheidsgarantie
 • 10% korting op al onze haaraccessoires uit de webshop

BRUIDSARRANGEMENT VIP

597
 • Inclusief alle materialen
 • inclusief proefsessie in mijn salon in Rijswijk
 • Proefsessie van +/- 3 uur
 • Wenkbrauwen epileren
 • Mini haarlak voor op de grote dag
 • Luxe compact poeder
 • Luxe lipstick
 • TOUCH-UP IN DE AVOND
 • 100 % tevredenheidsgarantie
 • 10% korting op al onze haaraccessoires uit de webshop
 • Alle tarieven zijn exclusief reiskosten 
 • Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
 • Toeslag start tussen 6.00 en 7.00 uur € 50,- Toeslag start voor 6.00 uur € 75,- Toeslag zon- en feestdagen € 75,-
 • Voor bruidjes die mij de hele trouwdag willen boeken kan ik een scherpe offerte op maat maken.
 • Stand-by service en aankleden van bruid op aanvraag

SAVE MY DATE

Heb je een vraag of wil je mij als styliste boeken? Stuur me dan een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!