Maak kennis met onze top bruidsstylisten

Op De Mooiste Bruid vind je de beste Haar & Make-up stylisten uit het hele land. Iedere bruidstyliste is zorgvuldig geselecteerd en heeft zich al vele jaren professioneel als hair & make-up artist bewezen. Zodoende hoef jij je geen enkele zorgen te maken over het niveau van onze stylist. Wij beloven daarom ook 100% tevredenheidsgarantie op jouw bruidskapsel en bruidsmake-up. Wij hanteren transparante prijzen en hebben een back-up garantie in geval van onverhoopte ziekte van een stylist. Je zal jouw mooiste dag dus volledig onbezorgd en ontspannen beginnen.

Sandra Bierens     -Casteren (N-B)-     Werkgebied: Midden & Zuid-Nederland

Stralen als de allermooiste bruid op deze bijzonder dag is wat jij wil. Mijn streven is om jou een mooie make-up en goed kapsel te verzorgen, waarmee je indruk maakt op jullie bruiloft en jezelf versteld doet staan hoe mooi je eruit kunt zien. Als bruidsstylist vind ik het de uitdaging om aan te sluiten bij jouw wensen als bruid. Dit in combinatie met mijn kennis en ervaring zorgen voor een mooi plaatje van een stralende bruid! Wil je meer over mij weten, mijn werk zien of mij boeken? Bekijk dan mijn profielpagina.

Marianne Ligthart     -Enkhuizen (N-H)-     Werkgebied: Noord & Midden Nederland

Als visagist en haarstylist heb ik een grote passie voor alles wat aan haar en make-up gerelateerd is, maar het allerliefst werk ik met bruidjes. Niets is zo mooi als een bruidje op haar allermooist laten stralen. Elke keer maakt het mij weer trots dat ik daaraan heb mogen bijdragen. Wil je meer over mij weten of mij boeken voor je grote dag? Klik daarvoor hier.

Eline Schoenmaekers    -De Bilt (Utrecht)-     Werkgebied: Heel Nederland

Op misschien wel de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk fantastisch en stralend uitzien. Met prachtige make-up en gestyled haar. Elke bruid is uniek en dat maakt het juist zo leuk. Door mijn jarenlange ervaring als haarstylist en visagist kan ik je goed adviseren en laten zien hoe jij er op je allermooist uit kunt zien. Wil je meer weten of mij boeken? Kijk dan op mijn profielpagina

Olga Petrenko    -Vleuten (Utrecht)-     Werkgebied: Midden & Zuid-Nederland

Met mijn liefde voor mijn werk, mijn vaardigheden en jarenlange ervaring kan ik je op jouw mooiste dag helpen om je onweerstaanbaar mooi te maken. Een mooie bruid word je niet alleen van een geweldige trouwjurk, maar ook van de combinatie van prachtige haarstyling, bruidsmake-up en accessoires. Ik geef jou graag advies en help je bij het afstemmen van dit alles! Ik kom voor de proefsessie en voor de trouwdag bij jou thuis of op locatie naar keuze. Wil je meer over mij weten, mijn werk zien of mij boeken? Bekijk dan mijn profielpagina.

Letty Stok    -Bergen op Zoom (N-B)-     Werkgebied: Midden & Zuid-Nederland

Visagie en haarstyling is een vak waar ik volledig mijn passie, enthousiasme en creativiteit in kwijt kan. Ik heb het geluk gepakt om van mijn hobby mijn werk te maken en daar ben ik nog steeds elke dag super blij om. Een van de leukste dingen zijn de vrolijke dankbare bruiden die hun dag gaan beginnen nadat ze bij mij in de stoel hebben gezeten. Wil je meer over mij weten, mijn werk zien of mij boeken? Bekijk dan mijn profielpagina.

Anouk van Emmerik    -Schiedam (Z-H)-     Werkgebied: Midden & Zuid-Nederland

Jij wilt op een van je mooiste dagen natuurlijk op je allermooist stralen. Mijn doel is om je hierbij te helpen en het mooiste bij jou naar boven te halen. Door mijn jarenlange ervaring en door goed naar jouw wensen te luisteren, ben ik in staat ervoor te zorgen dat het hele plaatje klopt. Hier kan ik elke keer weer intens van genieten. Wil je meer over mij weten, mijn werk zien of mij boeken? Bekijk dan mijn profielpagina.

Michelle Alders    -Zuid-Scharwoude (N-H)-     Werkgebied: Noord & Midden Nederland

Op je mooist ‘Ja’ zeggen… Jij bent straks het stralende middelpunt. En met het juiste make-up en professioneel gestyled haar voel jij je extra bijzonder. Want als er één dag in je leven is waarop je er mooier dan ooit uit wilt zien, dan is dat wel op jouw eigen bruiloft. Ik ben je hierbij heel graag van dienst! Wil je meer over mij weten, mijn werk zien of mij boeken? Neem dan een kijkje op mijn profielpagina.

SAVE MY DATE

Heb je een vraag of wil je jouw datum bij een van onze stylisten reserveren?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen 24 uur contact met je op.